Haberler

Basketbolda Maçın Ardından

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Yıldızoğlu: "İlk periyotta gösterdiğimiz istekli oyunumuzu genele yayabilseydik sonuç daha farklı olurdu" Tarsus Belediyesi Başantrenörü Orak: ...

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Tarsus Belediye'yi mağlup eden Mersin Büyükşehir Belediyesinin başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, "İlk periyotta gösterdiğimiz istekli oyunumuzu genele yayabilseydik sonuç daha farklı olurdu" dedi.

Yıldızoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, çok iyi bir oyun çıkardıklarını ama eksikliklerinin bulunduğunu ifade etti.

İlk periyotta rakipleri üzerinde istedikleri baskıyı kurduklarını belirten Yıldızoğlu, şunları söyledi:

"İlk periyot sonrası skor anlamında dalgalanmalar yaşadık. İlk periyotta gösterdiğimiz istekli oyunumuzu genele yayabilseydik sonuç daha farklı olurdu. Evimizde oynadığımız bir maçta kontrasyon eksikleri dolayısıyla istediğimizi yapamadık. Oyunun genelinde oyuncularımızdan memnunum ama eksikliklerimizin olduğunun da farkındayım. En kısa sürede eksikliklerimizi giderip Mersin'e yakışır skorlarla galibiyetler almak istiyoruz."

Tarsus Belediyesi

Tarsus Belediyesi Başantrenörü Olcay Orak ise ilk periyottaki 35-21'lik skorun adeta maçın özeti olduğunu bildirdi.

İlk periyot sonrası toparlanmaya çalıştıklarını dile getiren Orak, şöyle konuştu:

"Maça çok kötü başladık. İlerleyen periyotlarda toparlanmaya çalıştık. Özellikle de son periyotta çok iyiydik. Son periyottaki performansımızı genele yaymamız gerekiyordu. Kadro konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Maçı neredeyse 5 oyuncuyla tamamladık. Hakemler konusunda da sıkıntılar yaşadık. Hakemleri eleştirmeyi sevmem ama hakemlerimizin bu maçtaki yanlış yorumları da bizi olumsuz etkiledi. Bunların hiç biri bahane değil bunun farkındayım." - Mersin

Kaynak: AA / Spor

Ceyhun Yıldızoğlu Türkiye Tarsus Mersin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title