Haberler

Bakan Osman Aşkın Bak, İslami Dayanışma Spor Federasyonu Genel Kurul Toplantısı'na katıldı

Güncelleme:

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleştirilen 12. İslami Dayanışma Spor Federasyonu Genel Kurul Toplantısı'na katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da gerçekleştirilen 12. İslami Dayanışma Spor Federasyonu Genel Kurul Toplantısı'na katıldı.

12. İslami Dayanışma Spor Federasyonu Genel Kurul Toplantısı (ISSF) Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da yapıldı. İslami Dayanışma Spor Federasyonu'na üye 56 ülkenin temsilcilerinin bulunduğu Genel Kurul Toplantısına Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak katıldı. İslami Dayanışma Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da genel kurulda yer aldı. Genel kurul toplantısı, Suudi Arabistan Spor Bakanı ve Milli Olimpiyat Komitesi Başkanı olan ISSF Başkanı Prens Abdulaziz Bin Turki Al Faısal Al Saud'un başkanlığında gerçekleştirildi.

BAKAN OSMAN AŞKIN BAK, İKİLİ GÖRÜŞMELERDE BULUNDU

Gençlik ve Spor Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, genel kurulun ardından İslami Dayanışma Spor Federasyonu (ISSF) Başkanı Prens Abdulaziz Bin Turki Al Faısal Al Saud ile bir araya geldi. Bakan Bak, Prens Abdulaziz Bin Turki Al Faısal Al Saud'a ev sahipliğinden ötürü teşekkür etti. Görüşmede, iki ülke arasında gençlik ve spor alanındaki işbirliklerinin geliştirilmesi değerlendirildi.

Bakan Bak, ISSF üyesi ülkelerin temsilcileriyle de gençlik ve spor alanında yapılacak çalışmalar ve işbirliklerinin artırılması noktasında temaslarda bulundu. Osman Aşkın Bak, 12'nci İslami Dayanışma Spor Federasyonu Genel Kurul Toplantısı'nın ardından üye ülkelerin temsilcileriyle birlikte 2023 Suudi Arabistan Oyunları'nın açılış törenini izledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Suudi Arabistan Osman Aşkın Bak Gençlik Riyad Spor Uluslararası İlişkiler Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title