Haberler

Bahçeşehir Koleji Kulübü'nün Yeni Başkanı Begüm Yücel: İlk Kadın Başkan Olmak Özel Hissettiriyor

Güncelleme:

Bahçeşehir Koleji Kulübü'nün yeni başkanı Begüm Yücel, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ndeki ilk kadın başkan olmanın özel hissettirdiğini söyledi. Yücel, hedeflerinin FIBA Avrupa Kupası'nı ülkemize getirmek ve ligde play-off'lara kalmak olduğunu belirtti.

- Begüm Yücel: "Çok gururluyum ve mutluyum"

İSTANBUL - Bahçeşehir Koleji Spor Kulübü'nün yeni başkanı olan Begüm Yücel, "Çok gururluyum ve mutluyum. Hem daha önce ülkemize Avrupa kupası kazandırmış bir takımın başkanı oluyorum hem de Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk kadın başkanıyım" dedi.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden, aynı zamanda Türkiye'yi, Avrupa'da FIBA Europe Cup'ta temsil eden Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı'nın yeni başkanı Begüm Yücel oldu.

Başkan Yücel, Ataşehir Metro Enerji Salonu'nda, Polonya temsilcisi Legia Varşova ile oynadıkları FIBA Europe Cup 2. Tur L Grubu ilk maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk kadın başkanıyım"

Çok gururlu ve mutlu olduğunu belirten Begüm Yücel, "Hem daha önce ülkemize Avrupa kupası kazandırmış bir takımın başkanı oluyorum hem de Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk kadın başkanıyım. O yüzden de çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Basketbol Süper Ligi'nde ilk kadın başkan olmanın nasıl hissettirdiğine dair ise Yücel, "Gerçekten özel hissettiriyor. Ama biz zaten Bahçeşehir Kolejleri olarak en fazla kadın çalışanın olduğu eğitim kurumuyuz ve karar merciinde de hep kadınlarımız rol alıyor. O yüzden benim başkan olmamla beraber daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Yücel, takım olarak bu seneki hedeflerinin ise tekrar FIBA Europe Cup'ı, Türkiye'ye getirmek olduğunu söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Basketbol Süper Ligi Bahçeşehir Basketbol Türkiye Sigorta Basketbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title