Haberler

Abdurrahim Albayrak: "Taraftarımızdan Özür Dilerim"

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Taraftarlarımızın hepsinden özür diliyorum.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Taraftarlarımızın hepsinden özür diliyorum. 1 değil, 2 transfer yapacağız dedik ama o günkü şartlar kesinlikle öyleydi. Ama sonra baktık ki evdeki hesap çarşıya uymadı" dedi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ilk maçında evinde Lokomotiv Moskova'yı 3-0 mağlup etti. Mücadele sonrasında Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını belirten Albayrak, "Dün antrenmandaydık, sürprizlerimiz olacak demiştim. Sürprizlerimizden bir tanesi de bu. Lokomotiv Moskova'yı kendi evimizde muhteşem taraftarımızla 3-0 kazanarak iyi bir başlangıç yaptık. Rakiplerimiz de berabere kaldı. Biz ilk maçta 3 puanla başladık. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız. İyi bir avantaj" diye konuştu.

"Taraftarlarımızdan hepsinden özür diliyorum"

Forvet konusunda transfer yapılmadığı için gelen eleştirilere rağmen takımın gol attığının hatırlatılması üzerine Abdurrahim Albayrak, "Taraftar her zaman haklıdır. Sevgili taraftarlarımızın hepsinden özür diliyorum. 1 değil, 2 transfer yapacağız dedik ama o günkü şartlar kesinlikle öyleydi. Ama sonra baktık ki evdeki hesap çarşıya uymadı. Alacağımız futbolcunun ileride bizi 25 milyon Euro ceza ile karşı karşıya bırakacağı için Galatasaray olarak bu riske giremezdik. Taraftarlarımızdan özür dilerim. Aslında yanıltmadık ama yanıltmış gibi olduk. Beklentisi 100'de 100 transferdi ama olmadı. İnşallah ocak ayında yapacağız. Hocamızla da konuştuk" açıklamasında bulundu.

"Yarın sabah Ankara'ya Cumhurbaşkanıma gideceğiz"

Teknik Direktör Fatih Terim ile hayallerinin hiç değişmediğini hatırlatan Albayarak, "Bizim hocayla hayallerimiz aynıdır, hiç değişmez. Bizim hayallerimiz hep büyüktür. Türk futbolu için, Türkiye için, Galatasaray için inşallah güzel şeyler yapacağız. Buna emin olabilirsiniz. Dün akşam saat 1 buçuktu. Sabah 5 buçukta kalktım. Sabah 9'da Galatasaray ile ilgili toplantılar vardı. Yarın sabah Ankara'ya Cumhurbaşkanıma gideceğiz. Cumhurbaşkanımıza da futbolcularımızdan birinin formasını götüreceğiz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Abdurrahim Albayrak Lokomotiv Moskova Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title