Haberler

1453 Başakşehir Taraftar Grubu şampiyonluğu Taksim'de kutladı

Güncelleme:

- 1453 Başakşehir Taraftar Grubu şampiyonluğu Taksim'de kutladı Süper Lig'in 33. haftasında Kayserispor'u mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Medipol Başakşehir'de kutlamalar gece geç saatlere kadar sürdü.

- 1453 Başakşehir Taraftar Grubu şampiyonluğu Taksim'de kutladı

İSTANBUL - Süper Lig'in 33. haftasında Kayserispor'u mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Medipol Başakşehir'de kutlamalar gece geç saatlere kadar sürdü. 1453 Başakşehir Taraftar Grubu, şampiyonluk gösterilerini Taksim'de de sürdürdü.

Medipol Başakşehir'in resmi taraftar grubu 1453, şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı. İlk olarak stadyum önünde büyük sevinç gösterileri sergileyen taraftarlar, gecenin ilerleyen saatlerinde Taksim'e ulaştı. Taksim meydanında meşaleler ve bayraklarla yürüyen grup, şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Başakşehir Taksim Haberler

500

Yorumlar (1)

Ahmet uygun:

başakşehiri yürekten kutluyorum 2 senedir elinden çalınan şampiyonluğa kavuştu, ayrıca trabzonun kaybetmesine çok sevindim siz hala FENERLE uğraşmaya devam edin ALLAH haksızı böyle çarpar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title