Haberler

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve belediye başkanı İrfan Dinç, Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Çankırıspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve belediye başkanı İrfan Dinç, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Çankırıspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Özcan ve Dinç, kulüp başkanı Sevda Karaali ile görüşerek, takımın son durumu hakkında bilgi aldılar.

Vahdettin Özcan, burada yaptığı açıklamada, takımın ikinci yarıda önemli bir çıkış yakaladığını ifade ederek, "Bu dirilişin desteğe ihtiyacı var. Çankırıspor'un sosyal sorumluluk kapsamında değerlendirilmesi gereken bir kulüp olduğunu düşünüyorum. Herkesin elini taşın altına koyup, ilimizin bu takımına gereken desteği vermesini bekliyoruz" dedi.

Yanlarına gelen futbolcuları kutlayan Özcan, "Sizleri izlemekten mutluyuz. Çok güzel mücadele ediyorsunuz. Tüm maçlarınızda sizlerle birlikte olmaya devam edeceğim" diye konuştu.

İrfan Dinç ise takımın ikinci yarıda oynadığı futbolla herkesi gururlandırdığını belirterek, şunları söyledi:

"Takımımız ikinci yarı önemli işler yaptı. Yapılan transferlerle çok güzel bir takım oluştu. Başkanı, teknik direktörü ve sporcuları gerekenleri yaptı. Şimdi Çankırılılar olarak sıra bizde. Herkes kendi gücünde katkıda bulunmalı. Çankırıspor önemli bir ivme yakaladı. Bizler de kritik maçlarda takıma bir şeyler yapmak zorundayız. Kendi örgütümüze, kendi iş yerimize nasıl bakıyorsak, buraya da öyle bakmalıyız."

Kulüp başkanı Sevda Karaali de tesisleşme çalışmalarına değinerek, "Diğer kulüplerin uzun zamanda yaptığı hizmetleri hemşehrilerimizin ve büyüklerimizin de desteğiyle kısa sürede gerçekleştirdik. Çok emek verildi, bu başarıya ulaşıldı. Bundan sonra da hep birlikte el birliğiyle bir şeyler yapmamız lazım. Özde bir olabilirsek başaracağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Başarının yolunun inanmaktan geçtiğini dile getiren Karaali, "Sabretmek ve inanmak lazım, biz inanıyoruz. Çankırıspor'un önü ve yolu aydınlık olacak" ifadelerini kullandı.

- ÇANKIRI

Kaynak: AA / Yerel

Vahdettin Özcan İrfan Dinç Karaali Çankırı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title