Haberler

    Fenerbahçe'nin transferini İtalyanlar duyurdu

    Fenerbahçe yönetiminin Juan Jesus için temasta olduğu AS Roma'dan Diego Perotti için bilgi istediği iddia edildi.

    Fenerbahçe yönetiminin Juan Jesus için temasta olduğu AS Roma'dan Diego Perotti için bilgi istediği iddia edildi. Transferde sessizliğini sürdüren Fenerbahçe, gözünü İtalya'ya çevirirken Corriere dello Sport, AS Roma'nın Arjantinli sol kanat oyuncusu Diego Perotti'nin yeni adresinin Türkiye olabileceğini duyurdu.

    Tecrübeli oyuncu ile ilgilenen takımın Fenerbahçe olduğu ifade edildi. 31 yaşındaki tangocu, sezon başında da Olympiakos'a giden Valbuena'nın yerine sarı-lacivertli ekibin radarına girmiş, ancak transfer gerçekleşmemişti. Corriere, Türk ve Suudi takımlarının nabız yokladığı Perotti'ye Serie A'dan Genoa'nın da talip olduğunu da belirtti.

    İDDİA: PAKEDE PEROTTİ DAHİL OLABİLİR

    AS Roma'nın sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan Perotti'yi iyi bir teklif gelmesi halinde satabileceği belirtiliyor. Bu sezon başkent ekibinin formasıyla 12 maçta 491 dakika süre alan başarılı oyuncu 3 gol 2 asistlik bir performans ortaya koydu. Stoper bölgesine istediği Juan Jesus konusunda AS Roma ile görüşme halinde olan Fenerbahçeli kurmayların, şartların oluşması halinde Perotti'yi de pakede dahil edebileceği ileri sürüldü. Boca Juniors, Sevilla ve Genoa'da forma giyen Diego Perotti 2016 yılından beri AS Roma'nın kadrosunda yer alıyor.

    Kulüp kariyerinde 381 maça çıkan Perotti, 53 gol attı, 56 tane de asist geçekleştirdi. 5 kez Arjantin Milli Takımı'nda da görev yapan Diego, sol kanadın yanı sıra orta saha+on numara bölgelerinde de forma giyebiliyor. (A Spor)

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Fenerbahçe İtalya Roma Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title