Haberler

Whatsapp mı çöktü? Son dakika! Instagram da sorun mu var? Instagram bu içerik yüklenmiyor hatası

Güncelleme:

Bazı İnstagram kullanıcıları DM'den mesaj gönderiminde ve paylaşım yapmada sorunlar yaşamakta. Kullanıcılar İnstagram çöktü mü? Bugün insta çöktü mü neden açılmıyor? 19 Kasım İnstagram DM çöktü mü? 19 Kasım DM neden açılmıyor? sorularını merak diyor. Peki, İnstagram çöktü mü? Whatsapp mı çöktü? Instagram da sorun mu var?

Whatsapp mı çöktü? Instagram da sorun mu var? sorularının yanıtı merak ediliyor. İnstagram DM 'den mesaj göndermek isteyen bazı kullanıcılar akış oluşturulamadı hatası alıyor. Milyonlarca kullanıcı olan instagram bir anda İnstagram çöktü mü? 19 Kasım İnstagram DM yazışma çöktü mü, neden hata veriyor? İnstagram DM hatası nedir, çözümü nasıl yapılır? İnstagram bugün çöktü mü? sorularıyla internette gündem oldu.

INSTAGRAM'DA SORUN MU VAR?

An itibariyle İnstagram DM mesajlaşma sisteminde problemler yaşanıyor. Bazı kullanıcılar İnstagram DM'den mesaj gönderemiyor. İnstagram'da DM bölümü açılmıyor ve mesaj gönderilemiyor.

Instagram çöktü mü? Facebook'da neden paylaşım yapılmıyor, çöktü mü? 19 Kasım Instagram Facebook Whatsapp'ta sorun mu var*

Downdetector'de kullanıcılar sorun bildirmekte.

Konu hakkında henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Instagram çöktü mü? Instagram ne zaman düzelecek? Instagram DM neden çalışmıyor?

İnstagram DM kutusu açıldığında yukarıda gördüğünüz gibi "Gelen kutun yüklenirken bir sorun oluştu." şeklinde veya "Bu içerik yüklenmiyor" hatası veriyor. Hatanın kısa bir süre içerisinde düzelmesi bekleniyor.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Facebook Whatsapp Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title