Haberler

Starbucks kapalı mı? Cafeler kapalı mı, ne zaman açılır?

İçişleri Bakanlığı'nın 81 ile gönderdiği genelgeyle çeşitli mekanların koronavirüs nedeniyle geçici süre kapanması kararı verildi. Peki, hangi mekanlar kapanıyor? Cafeler ne zaman açılır? Starbucks kapalı mı? İşte, detaylar...

Ünlü kahve zinciri Starbukcs başta olmak üzere birçok kafe, eğlence mekanları ve spor salonları coronavirüs tehlikesinden ötürü bir süre kapalı kalacak. Sağlık kuruluşları açık olacak. Koronavirüs nedeniyle kapanacak yerler...

STARBUCKS KAPALI MI?

İçişleri Bakanlığı ve diğer bakanlıkların aldığı karar doğrultusunda, insanların toplu olarak bulunduğu alanlarda koronavirüsün daha hızlı yayıldığı gerekçesiyle kafe bazlı mekanlar ve toplu zaman geçirilen yerler kapatıldı. Amerikalı kahve zinciri Starbucks'da kafe sınıfına girdiğinden bir süre kapalı kalacak. Ancak eğlence yerlerinin ne süre kapalı kalacağı hakkında kesin bilgi bulunmuyor.

KORONAVİRÜS NEDENİYLE KAPANACAK YERLER

Halkın sağlığının gözetilmesi, salgının egellenmesi nedeniyle alınan karar doğrultusunda insanların bir arada buluduğu ortamlar geçici süre kapatıldı. İşte o yerler:

Tiyatro,

Sinema,

Gösteri merkezi,

Konser salonu,

Nişan/düğün salonu,

Çalgılı/müzikli lokanta/kafe,

Gazino,

Birahane,

Taverna,

Kahvehane,

Kıraathane,

Kafeterya,

Kır bahçesi,

Nargile salonu,

Nargile kafe,

İnternet salonu,

İnternet kafe,

Her türlü oyun salonları (atari, playstation vb.),

Her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil),

Çay bahçesi,

Dernek lokalleri,

Lunapark,

Yüzme havuzu,

Hamam,

Sauna,

Kaplıca,

Masaj salonu,

Taziye evleri,

STK'ların her türlü toplantı ve faaliyeti

SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine 16.03.2020 pazartesi saat 24:00 itibariyle durduruldu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Koronavirüs Starbucks Haberler

500

Yorumlar (9)

Psikopoz:

Heryerleri Kapattırıyorlar, Fakat bu Kapanan işyerleri Ödemelerini Nasıl yapacaklar, Bu Zararlarını Kim Karşılayacak Muamma, Olan Yine Esnafa Olacak. .

7
0
yanıtYanıtla
Cor:

Insanlar hayatlarından oluyor! Böyle tehlikeli bir virus etrafta variken sen kalkmis paradan bahsediyorsun! Evde oturunca kısa bir sure aclikta ölmez kimse! Cahil olmayın! Birakin artik bu para sevdasını!!

yanıt4
yanıt3
MERVE DİYARBAKIR:

DEVLET CIKMAYIN DIYO HALKIMIZ DURMUYO

3
1
yanıtYanıtla
Tek Çözüm bu:

Tüm dünya 15 gün evden dışarı çıkmamalı. Dünya durmalı. yoksa bu lanet olası virüsten kurtulamayız. Nasılki termik santral patlayınca diğer komşu ülkelere tazminat ödeniyor. nasılki petrol sızdırınca okyanusa, dsö ya tazminat ödeniyorsa. Bu her b. k u yiyen çinlilerinde tüm dünyaya tazminat ödemesi gerekiyor. Eğer bu virüsü amerika yaydıysa amerikanın ödemesi gerekiyor.

4
0
yanıtYanıtla
ahmet izmir:

devletimiz insanlara diyor ki toplu yerlerden kaçının ; türkiye nin yarısından fazlası işe gidiyor toplu ulaşım metro otobüs dolmuş la asıl buna çare bulmaları gerek yoksa diğer tüm önlemleri alalım sonra P işe gene metro otobüs gitsin ne anladım bu işten, devletimiz niye toplu taşıma kullanmayın diyemiyor.

2
0
yanıtYanıtla
AYAR ADAM:

Otobüslerde metrobüslerde oturur standardını yakalamaktansa, oraya akmayan paralarla Kanal İstanbul hayalleri kuruyoruz. Bu standart olsaydı işe gitmeyenlerle birlikte 1 metre standardına yaklaşılabilirdi.

yanıt0
yanıt0
Ads:

Millet can derdinde siz kahve derdindesinz

1
0
yanıtYanıtla
gökhan tan:

samsunda aslında cafe yada pastane olan ama sözde yemekte verdiği için açık olan yüzlerce yer var. dert neydi? insanların bir arada buluduğu ortamların kapatılması. . . . şaka gibiyiz. devlet şaka gibi, fırsatçılar şaka gibi. . . Bu yerlerde insanlar bir arada bulunmuyor :)

0
0
yanıtYanıtla
The:

Her yer acıkk

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title