Haberler

Yaz tatiline kaç gün kaldı? Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? Yaz tatili ne zaman? Okullar ne zaman, kaç gün sonra kapanacak?

Güncelleme:

Nisan ayının gelmesi ile birlikte Okulların kapanmasına kaç gün kaldığı da oldukça merak edilen sorular arasında yer alıyor. Öğrenciler 2022-2023 eğitim-öğretim döneminin ne zaman sona ereceğini Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? Yaz tatili ne zaman? Okullar ne zaman, kaç gün sonra kapanacak?Sorusu ile internet üzerinde araştırma yapmakta.

Okulların kapanmasına kaç gün kaldı, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanmakta olan takvime göre Okulların kapanmasına kaç gün kaldığı, internet üzerinde en çok araştırılan konular arasında bulunuyor. İlkokul, ortaokul, lise sınıfları için ayrı ayrı dönem sonunun ne zaman geleceği merak ediliyor ve arama motorları üzerinde sorgulatılıyor. Yoğun ders ve sınav temposuna giren öğrenciler, kısa süreli tatil planlamaları için Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? Sorusuna yanıt aramakta. Peki, Okulların kapanmasına kaç gün kaldı? 2023 Okullar ne zaman, kaç gün sonra kapanacak?

OKULLARIN KAPANMASINA KAÇ GÜN KALDI?

Okulların kapanmasına tam olarak 22 gün vardır. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle çoğu zaman okulların kapanacağı tarihe dair kafa karışıklığı yaşanabiliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler ile birlikte bir uzatmanın olup olmayacağız tartışılırken Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yaptığı açıklama ile merak edilenleri yanıtladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, konu ile ilişkin şu açıklamayı yapmıştı:

"2022-2023 eğitim öğretim yılı 16 Haziran'da sona eriyor. Herhangi bir uzatma yapmayacağız" açıklamalarında bulundu. Buna göre 2022-2023 eğitim öğretim yılı 16 Haziran'da sona erecek ve okullar yaz tatiline girecek. Konu hakkında yapılacak olan açıklamalar dahilinde haberimiz güncellenecektir.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Gündem Eğitim Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title