Haberler

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman başlayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz konusu nedir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz saat kaçta yayınlanacak?

Güncelleme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz konusu nedir? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları kimler?

Güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosu ile seyirciyi sürükleyen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV ekranlarında saat 20.00'da ekranlarda olacak. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncuları kimler? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz konusu nedir?

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA OLACAK?

6 Ekim 2020 Salı (Bugün) ekranlara gelecek olan dizi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' ATV ekranlarında seyirci ile buluşacaktır.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ KONUSU NEDİR?

Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ OYUNCULARI KİMLERDİR?

Oktay Kaynarca

Sanem Çelik

Hüseyin Avni Danyal

Ozan Akbaba

Kenan Çoban

Ali Sürmeli

Sabina Toziya

Ceren Benderlioğlu

Yalçın Hafızoğlu

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

fahriye:

kaliteli dizi bence de

0
0
yanıtYanıtla
uygar:

bu dizinin de biraz konusu dağıldı

0
0
yanıtYanıtla
pelin:

bu dizi en iyi dizilerden kesin ve kesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title