Haberler

Sivasspor-Galatasaray Maçının Ardından

Spor Toto Süper Lig'in 15.haftasında Sivasspor kendi sahasında Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Sivasspor kendi sahasında Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Maçtan önce ne konuştuysak, 'nelere dikkat etmemiz gerekir' dediysek, maalesef golleri o şekilde yedik" dedi.

Çalımbay, 43. saniyede yedikleri golle maça kötü bir başlangıç yapmalarına rağmen oyundan hiç kopmadıklarını belirterek, "İyi oynadık, golü de bulduk ama son paslarımızda dikkatli olmadık. Geçen hafta yediğimiz gollerin benzerini yedik. Çok iyi oynarken beklemediğimiz anda 2. golü yedik" diye konuştu.

Çalımbay, Galatasaray'ın en büyük özelliğinin öne koşular olduğunu anlatarak, golleri de tüm uyarılara rağmen bu şekilde yediklerini ifade etti.

Üzgün olduklarını kaydeden Çalımbay, "Bu maç bize çok şeyler öğretiyor. Devre arasında takıma takviye şart" şeklinde konuştu.

Sivassporlu futbolcu Uğur Kavuk ise, mağlup oldukları için üzgün olduklarını söyledi.

Bir diğer Sivassporlu futbolcu Aatif Chahechouhe de, girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini, 3-1'den sonra oyunu çevirmenin çok zor olduğunu ifade ederek, rakiplerinin deneyimiyle maçı kazandığını anlattı.

Sivasporlu futbolcu Kadir Bekmezci ise üzgün olduklarını, bu maçın geride kaldığını ve önlerindeki maçlara bakacaklarını dile getirdi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rıza Çalımbay Galatasaray Sivasspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title