Haberler

Sivas: Fenerbahçe, Sivas Deplasmanında Liderliği Bıraktı

Turkcell Süper Ligi'nin 6. Haftasında Fenerbahçe, Deplasmanda Sivasspor ile 1-1 Berabere Kalarak Liderliği Vestel Manisaspor'a Kaptırdı.

Turkcell Süper Ligi'nin 6. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak liderliği Vestel Manisaspor'a kaptırdı.

Sivasspor Teknik Direktörü Karol Pecze, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, "Bir hafta boyunca iyi bir çalışma programı yaptık. Beklediğimiz bir sonuçtu. Fenerbahçe gibi güçlü bir takımdan 1 puan aldık. Mutluyuz" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico ise, galibiyet için geldikleri Sivas'tan 1 puanla ayrıldıklarını kaydederek, "Her maça gittiğimiz gibi Sivasspor maçına da 3 puan hedefi ile geldik. Hiç istemediğimiz bir sonuç aldık. İlk yarıya iyi başlayamadık. Çok top kaybımız oldu. İkinci yarıda üstün olan bizdik ve toparlandık. Ancak gol bulamadık. Önümüzdeki maçlarda bu hataları yapmamak için uğraşacağız" şeklinde konuştu.

Karşılaşmadaki performansından dolayı Sivassporlu futbolcu Balili'ye övgüler yağdıran Zico, "Rakip takımın uç oyuncusu çok hızlıydı. Bu oyuncu, normalin üzerinde hız gösterdi. Bu yüzden birçok pozisyon verdik" diye konuştu.

Bir gazetecinin, önceki maçlarda da aynı şekilde gol yemelerini neye bağladığı sorusuna ise Zico, "Biz, yeni kurulmuş bir takımız. 2-3 hafta sonra tüm futbolcular birbirine alışacaktır ve eksikliğimizi gidererek, hataları tekrar etmeyeceğiz" cevabını verdi.

Zico, 'Bazı basın organlarında sizin gönderileceğiniz ve takıma yeni bir hocanın geleceği yönünde haberler çıktı. Bu haberler de takımın yayın organlarınca yalanlanmadı. Siz neler söyleyeceksiniz ?' sorusunu da, "Bu tip şeyler söylenebilir. Bunlardan bilgim yok. Böyle bir şeyin kararını yönetim verir. Ben bu takımda profesyonel olarak çalışıyorum. Görevim hizmet etmektir. Yönetim ne karar verirse ona uyulur. Ancak böyle bir şeyden haberim yok" şeklinde cevapladı.

En kısa zamanda başarılı sonuçlar almak istediklerini de söyleyen Zico, "Bunun için 2-3 hafta belirledik. Benim bu süre sonrasında kalıp kalmayacağım diye bir şey söylemek yersizdir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title