Haberler

Şırnak'ta Operasyonlar Devam Ediyor

Şırnak'ta PKK Terör Örgütüne Yönelik Olarak Bestler, Dereler, Cudi ve Gabar Dağlarında Yapılan Operasyonların Devam Ettiği Bildirildi.

Şırnak'ta PKK terör örgütüne yönelik olarak Bestler, Dereler, Cudi ve Gabar dağlarında yapılan operasyonların devam ettiği bildirildi.

Şırnak çok sayıda birliğin katılımı ile başlatılan operasyonlar Bestler-Derler, Cudi ve Gabar Dağı'nda kararlılıkla sürdürülüyor. Özelikle Bestler-Dereler ve Küpeli Dağı diğer adıyla Gabar Dağı'nda teröristlerin yuvalandıkları yerler bir bir tespit edilerek imha ediliyor. Etkisiz hale getirilen teröristlerin yanında çok miktarda sığınak, patlayıcı madde, mühimmat ve yaşam malzemesi bulunarak yerlerinde imha edildi.

Hava destekli operasyonların kararlılıkla sürdürüldüğünü belirten yetkililer, güvenlik güçlerine operasyonlarda Şırnaklı vatandaşların her türlü desteği verdiğini söyledi.

Operasyonlarda askerleri yalnız bırakmayan gönüllü köy koruculuğu için bu yılın ilk 4 ayında yaklaşık 2 bin kişi jandarmaya başvuruda bulundu. Bunların 400'e yakının işlemleri tamamlandığı ve diğerlerinin de işlemlerinin sürdürüldüğünü öğrenildi.

(CB-FA-OM-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title