Haberler

Şırnak: Şırnak'taki Silahlı Saldırı

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde Alacak Verecek Meselesi Yüzünden Silahlı Saldırıya Uğrayan Şahsın Katil Zanlısı, Çıkarıldığı Mahkemece Tutuklandı.

Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde alacak verecek meselesi yüzünden silahlı saldırıya uğrayan şahsın katil zanlısı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Cizre İlçesi'nde sokak ortasında düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Şehmuz Öztunç'un katil zanlısı F.P. (Fuat Paksoy), olaydan sonra görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda gerçekleştirilen geniş kapsamlı operasyon sonucu yakalandı. Cizre Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri, katil zanlısını kısa sürede yakalamayı başardı. Emniyetteki sorgusunun ardından çıkartıldığı mahkemede suçunu itiraf eden F.P., cinayeti alacak verecek meselesi yüzünden işlediğini ama çok pişman olduğunu belirtti. Şehmuz Öztunç'u öldürebileceğini hiç düşünmediğini, ancak kendisine sert bir şekilde cevap vermesi üzerine silahını çekerek ateş ettiğini ve olaydan sonra da korkup olay yerinden uzaklaştığını söyledi.

F.P., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ölen Şehmuz Öztunç'un evli olan 2 eşiyle 12 çocuğunun bulunduğu ve Antalya'dan eşiyle birlikte döndüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title