Haberler

Şırnak: Beytüşşebap'ta Su Seferberliği

Şırnak'ın Beştüşşebap Belediyesi İlçenin Su İhtiyacını Karşılamak Amacıyla Başlattığı Çalışmaları Aralıksız Bir Şekilde Sürdürüyor.

Şırnak'ın Beştüşşebap Belediyesi ilçenin su ihtiyacını karşılamak amacıyla başlattığı çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

İlçe yakınlarında bulunan kaynak suyunun ilçeye verilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar yağmur ve çamura rağmen hız kesmeden sürdürülüyor. Belediye Başkanı Faik Dursun, bir aydır ailelerin yüzünü görmeden fedakarca çalışan belediye işçilerini bayramda ziyaret ederek moral vermişti. Çalışma alanına eş ve çocuklarının getirildiğini gören çalışanlar, Belediye Başkanı Dursun’a, jestinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Dursun, doğa ve mevsim şartlarına rağmen işçilerin fedakarca çalıştığını belirterek, Beytüşşebap halkının bu fedakarlığı unutmayacağını belirtti. İlçe sakinleri de büyük zorluklara rağmen, ilçeye su verilmesi için yağmur altında da sürdürülen çalışmalar nedeniyle işçilere müteşekkir olduklarını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title