Haberler

Siirt'te, 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı -Hd

Siirt'te, 19 Mayıs coşkuyla kutlandıSiirt'te, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle, coşkuyla kutlandı.

Siirt'te, 19 Mayıs coşkuyla kutlandı

Siirt'te, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle, coşkuyla kutlandı.

Siirt'te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı eski Hükümet Konağı önünde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalara, Vali vekili Aziz Onur Aydın, Garnizon Komutan vekili Albay Oğuzhan Pehlivan, Siirt Belediye Başkan vekili Ceyhun Dilşad Taşkın, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, Baro Başkanı Nizam Dilek ile çok sayıda davetli katıldı. Kutlama programında, öğrencilerin sergilediği çeşitli gösterilerle coşkulu anlar yaşandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı sporcular, vatandaşlara karanfil dağıttı. Daha sonra yapılan judo, taekwondo ve jimnastik gösterimi büyük bir beğeni ile izlendi. Tören, halk oyunları gösterileri ile sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title