Haberler

Siirt Belediye Başkanı Bakırhan, Mazbatasını Aldı

Güncelleme:

Siirt'te BDP'den Belediye Başkan adayı olan Tuncer Bakırhan ile Eş Başkanı Belkıza Beştaş Epözdemir, İl Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını aldı.

Siirt'te BDP'den belediye başkan adayı olan Tuncer Bakırhan ile eş başkanı Belkıza Beştaş Epözdemir, öğleden sonra İl Seçim Kurulu'na giderek mazpatasını aldı.

Adliye çıkışında gazetecilere konuşan Bakırhan, yaşanılır, modern bir Siirt inşa etmek hedefinde olduğunu belirterek, "Mazbatamızı bugün aldık. İlimize hayırlı uğurlu olsun. Milletimizin iradesinin oluştuğu seçimlerde aldığımız sonuçlar bizleri memnun etti. Bana oy veren ve vermeyen tüm Siirtliler'e teşekkür ediyorum. Ayrım yapmadan, aynı hassasiyetle tüm Siirtliler'e hizmet götüreceğim. Hedefimiz katılımcı bir belediye ile yaşanılır bir Siirt inşa etmektir" dedi. Bakırhan ve eşbaşkan Epözdemir, daha sonra adliye önündeki basın mensuplarına çikolata ikram etti.

Bakırhan ve eş başkanı Epözdemir, yarın düzenlenecek bir törenle belediye başkanlık görevini Selim Sadak'tan devralacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuncer Bakırhan Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title