Haberler

Sıfırın Altında Temel Atma Töreni

TMMOB Makine Mühendisleri Edirne Şubesi'nin Temel Atma Töreni Sıfırın Altında 3 Derece ve Kar Yağışının Altında Yapılınca, Katılımcılar Zor Anlar Yaşadı.

TMMOB Makine Mühendisleri Edirne Şubesi'nin temel atma töreni sıfırın altında 3 derece ve kar yağışının altında yapılınca, katılımcılar zor anlar yaşadı.

Hizmet binası temel atma töreninin yapılacağı Hacılarezanı mevkine gelen katılımcıların üşümemesi için çok sayıda elektrikli soba yerleştirildi.

Ancak açık havada gerçekleşen organizasyon nedeniyle elektrikli sobaların faydasını göremeyen katılımcılar soğuk ve kar yağışı nedeniyle zor anlar yaşadı.

Zorlu şartlara programın başlamasında yaşanan gecikmede eklenince katılımcılardan, otomobillerine binerek ısınmayı tercih etti.

TMMOB Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ekber Çakar, soğuk nedeniyle çok konuşmayacağını ifade ederek, oda çalışmalarının daha verimli yürütmede yeni olanaklar sunacak olan hizmet binasının hayırlı olmasını diledi.

Konuşmanın ardından, Edirne Valisi Gökhan Sözer, AK Parti Edirne Milletvekili Necdet Budak, Çakar ile TMMOB Makine Mühendisleri Edirne Şube Başkanı Cumhur Pakdemir, hizmet binasının temeline harç bıraktı.

- EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title