Haberler

Sevgilim Maceraperest!

Oscarlı Yıldız Charlıze Theron'un Şu Sıralar Keyfine Diyecek Yok. Hem İş Hem de Aşk Hayatında Mutlu Olan Güzel Yıldız, Yeni Filmi 'The Brazılıan Job'un Çekimlerine Devam Ediyor.

Güzelliği ve yeteneğiyle adından başarıyla söz ettiren Oscarlı yıldız Charlize Theron, 30'lu yaşlarına girdiği şu günlerde hayatının en mutlu günlerini yaşadığını söylüyor. Artık kendi isteklerine öncelik veren Theron, "Son on yılımı kesinlikle tekrar yaşamak istemezdim" diyor ve ekliyor: "20'li yaşlarımın başlarını bir lokomotif gibi hızla geçtim. Artık hayatımdaki hiçbir şeyin değişmesini istemiyorum.

Her şey o kadar güzel ki..." 5 yılı aşkın süredir kendisi gibi oyuncu olan İrlandalı aktör Stuart Townsend ile mutlu bir beraberlik yaşayan güzel yıldız, birbirleriyle karşılaştıkları anda hissettikleri şeyin 'ilk görüşte şehvet' olduğunu söylüyor. Sevgilisini hoş ve maceraperest olarak nitelendiren Charlize Theron, Towndsend ile yaşadığı mutlu beraberliğin sırrının yakaladıkları uyumda gizli olduğunu belirtiyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title