Haberler

Serdar Kurtuluş: Ev Tutmaya Gerek Yok

Beşiktaş'ın Genç Futbolcusu Serdar Kurtuluş, İstanbul'da Ev Tutmaya Gerek Duymadığını Belirterek, "Tesislerde Tüm İmkanlarım Var ve Burada Kalmak Daha Hoşuma Gidiyor" Dedi.

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Serdar Kurtuluş, İstanbul'da ev tutmaya gerek duymadığını belirterek, “Tesislerde tüm imkanlarım var ve burada kalmak daha hoşuma gidiyor” dedi.

Serdar Kurtuluş, Beşiktaş Dergisi'nin Ekim ayı sayısında yer alan röportajında, kardeşi Bursaspor'da oynadığı için ailesinin İstanbul'a gelemediğini ifade ederek, ailesinden uzakta olmasıyla ilgili olarak, “Artık kendini tek başına idare edecek bir yaşam sürmeye başlıyorsun. Askerliğimi daha yapmadım, ama benim için askerlik gibi bir şey. 18 senedir onların yanından hiç ayrılmamıştım. İlk 1-2 ay genel anlamda bir zorluk yaşadım, ama gün geçtikçe alıştım. Gerçi yalnız kaldığım söylenemez, geçen seneden beri Burak'la beraber kalıyoruz. Ev arkadaşı gibi olduk zaten” diye konuştu.

Kendisi için hayattaki en değerli şeyin ailesi olduğunu vurgulayan Serdar, “Bizi bu yaşa getirene kadar onların ne tür zorluklar çektiğini çok iyi biliyorum. Babam teknisyendi, ama işsiz kaldığı zamanlar da oldu. Bir günde iki işe gidip, eve ekmek getirmeye çalıştığı günleri ben çok iyi hatırlıyorum. Şu anda rahatlık bakımından benim onlara biraz faydamın dokunması lazım. Ben de elimden gelen imkanı onlara sağlamaya çalışıyorum” şeklinde konuştu.

MEHMET YOZGATLI, MANKENLİK YAPTI

Siyah-beyazlıların sağ kanat oyuncusu Mehmet Yozgatlı ise Beşiktaş Dergisi'nin Ekim ayı sayısında moda sayfalarına konuk oldu.

Mehmet Yozgatlı, çeşitli Beşiktaş ürünleri ile objektif karşısına geçip poz verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title