Haberler

Şentepe Yeşilleniyor

Yenimahalle Belediyesinin Şentepe’ye kazandırdığı ve Burç Mahallesi’nin ilk muhtarlarından Mustafa Seyhan’ın adını verdiği park düzenlenen törenle açıldı.

Yenimahalle Belediyesinin Şentepe'ye kazandırdığı ve Burç Mahallesi'nin ilk muhtarlarından Mustafa Seyhan'ın adını verdiği park düzenlenen törenle açıldı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın ev sahipliğinde düzenlenen törene; CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Feridun Güngör ve yönetimi, Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclis üyeleri, müdürler, muhtarlar ve Burç Mahallesi sakinleri katıldı.

Yenimahalle Belediyesi TUBİL Halk Dansları Topluluğu'nun yöresel halk oyunları gösterisiyle başlayan törende parka adı verilen Burç Mahallesi eski muhtarı Mustafa Seyhan, Şentepe'yi şenlendiren Başkan Yaşar'a tüm Şentepeliler adına teşekkür etti.

Mahalle sakinlerini Şentepe'nin 1970'li dönemlerine götüren Seyhan, "Ne yolumuz vardı, ne suyumuz, ne ulaşımımız. O dönemlerde çalmadığımız kapı kalmadı. Dönemin Büyükşehir yetkilileri biz sırtını dönerken bizim önümüzden o dönem ilçe başkanlığı yapan Fethi Başkan geldi. Bugün Şentepe şen olduysa, gecekondu tarihe gömülüp, sosyal yaşam buralara geldiyse Fethi Yaşar'a borçluyuz" diye konuştu.

"Hizmet bir ibadettir"

Yerel yöneticilerin siyasi kimlikleri olmaması gerektiğini hatırlatan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da "Hizmet bana göre büyük bir ibadettir. 2009 yıllarında Şentepe'yi hepiniz hatırlıyorsunuz. Bugünkü durum da gözleriniz önünde. Ben Yenimahalle'de yaşayan hiçbir bireyi diğerinden ayrı görmedim. Bana oy verdi vermedi demedim. Batıkent'e, Gazi Mahallesi'ne, Yenimahalle merkeze ne yaptıysam fazlasıyla Kuzey Yıldızı'na, Ata Mahallesi'ne, Şentepe'ye, Demet'e, Karşıyaka'ya da yaptım. Benim için her yurttaşım ayrı ayrı değerli. Sizin kaynaklarınızı son kuruşuna kadar sizlere hizmet için harcamaya devam edeceğiz" dedi.

3 bin 900 metrekare alan üzerine kurulan ve içerisinde oturma grupları, çocuk oyun alanları, süs havuzları ve fitness alanı bulunan parkı gezen Başkan Yaşar, parkta oynayan çocuklarla da bol bol fotoğraf çektirdi.

Yenimahalle Belediyesi ekipleri törene katılan mahalle sakinlerine de aşure ikramı yaptı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yenimahalle Fethi Yaşar Seyhan Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title