Haberler

Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz, İsminin Verildiği Okulda Anıldı

Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz, isminin verildiği okulda anıldıŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde şehit öğretmen Necmettin Yılmaz'ın öğrencileri, 24 Kasım öğretmenler günü dolaysıyla, şehit öğretmenlerini andı.

Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz, isminin verildiği okulda anıldı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde şehit öğretmen Necmettin Yılmaz'ın öğrencileri, 24 Kasım öğretmenler günü dolaysıyla, şehit öğretmenlerini andı.

16 Haziran 2017 yılında görev yaptığı Siverek Çiftçibaşı köyünden memleketi Gümüşhaneye giderken, Tunceli'nin Pülümür ilçesinde aracı yakılarak şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz'ın öğrencileri 24 Kasım öğretmenler gününde, şehit öğretmenlerini unutmadı. Görev yaptığı okulda yapılan anma etkinliğinde, öğrenciler kalp içine koydukları Şehit Öğretmenin fotoğrafını tutarak anıldı. 24 Kasım öğretmenler günü dolaysıyla yapılan anma töreninde öğrenciler öğretmen masasına koydukları şehit öğretmenin fotoğrafının önüne karanfil koyarak, onun anısını unutmadıklarını dile getirdiler.

Bu yıl ki atamalarda Kilis'ten sözleşmeli öğretmen olarak okula atanan sınıf öğretmeni Özge Yaşar,'Bir şehidin okulunda görev yapmak onur verici olduğunu' söyleyerek," ilk görev yerim Necmettin hocanın öğrencilerini devralmaktan gurur duyurum. Dilerim onun yetiştirdiği öğrencilere bir umut oluruz ve güzel yerlere gelmelerine vesile olurum. Bugün 24 Kasım, bu vesileyle baştan Necmettin öğretmenimizin olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmen gününü kutluyorum. Dilerim ki onların yaptığı ve yaşattığı şeyleri devam ettirebiliriz. Bu durum çok gurur verici bir şey." diye konuştu.

Necmettin Yılmaz'ın şehit edilmesi ardından, görev yaptığı ve isminin verildiği okula bu yıl öğretmen olarak görevlendirilen Şahadettin Şenşahin, Necmettin öğretmenin bu kutsal davayı bıraktığı yoldan devam ettiklerini söyleyerek," Necmettin öğretmenin bıraktığı öğrencileriyle aynı ortamda bulunmak bize ayrı bir gurur veriyor. Öğrenciler Necmettin öğretmeni anlatırken öğretmenimiz bizi çok seviyordu. Bize pasta yapıp getiriyordu bizi her sabah kapıda karşılıyordu bizim anlımızda öperek günaydın diyordu diye diye bitiremiyorlar. Öğrenciler üzerinde büyük bir iz bırakmış" dedi.

Dördüncü sınıfa giden ve Şehit Öğretmenin öğrencisi Emrullah Çeçen, öğretmenini çok özlediklerini belirterek," Öğretmenimiz bizi seviyordu karne gününde bize pasta ve hediyeler getiriyordu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Şanlıurfa Siverek Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
title