Haberler

Şehir Tiyatrosu'ndan Yeni Bir Ortaoyunu

MANİSA Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Ramazan ayı öncesi Müjdat Gezen'in yazdığı 'Salak Oğlum' adlı ortaoyununu Manisalılarla buluşturmak için çalışma başlattı.

Yönetmenliğini Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz'ün yapacağı oyunun, Ramazan ayında her Perşembe günü sahneleneceği belirtildi.

Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun Ramazan ayı boyunca her hafta sergileyeceği 'Salak Oğlum' adlı ortaoyununun provaları tüm hızıyla devam ediyor. Müjdat Gezen'in yazdığı ve Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz'ün yönettiği oyun, Ramazan ayı boyunca Niobe Açık Hava Tiyatrosu'nda Manisalıların beğenisine sunulacak. Oyunla ilgili bilgi veren Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, "Bereketli Ramazan Ayı yaklaştıkça, daha yoğun çalışmaya başladık. Manisalı seyircilerimiz tatillerinde stres atarken, bizler, döndüklerinde keyifle izleyecekleri bir oyun sergileyebilmek için, ara vermeden çalışmalarımızı sürdürdük. Oyunumuz, oldukça renkli, eğlenceli ve hareketli oldu. Ramazan gecelerini, hala aynı tadıyla yaşamamızı sağlayan, başta Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e, kaleme aldığı oyunu, oynamamızda sakınca görmeyen ve başarı dileklerini ileten Sayın Müjdat Gezen'e ve emeği geçen herkese, şahsım ve ekibim adına teşekkür ediyorum. Ramazan ayının her Perşembe akşamı, tüm Manisalıları, Niobe Açık Hava Tiyatosu'na bekliyorum'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title