Haberler

Scuderıa Ferrari Takımı Ferrari Tutkunları ile Buluştu

Formula 1 Şampiyonası'nda Hem Takım Hem de Pilotlar Sıralamasında Favoriler Arasında Bulunan Scuderia Ferrari Takımı, Sezonun Beşinci Yarışı Olan 2008 Petrol Ofisi Türkiye Grandprix'si Öncesinde Ferrari Tutkunları ile Buluştu. Buluşmada Ferrari'nin Ürün Gamına Eklediği Yeni Modeli İçin Kurulan Uluslararası Websitesinin de Dünya Lansmanı Gerçekleştirildi.

Formula 1 Şampiyonası'nda hem takım hem de pilotlar sıralamasında favoriler arasında bulunan Scuderia Ferrari Takımı, sezonun beşinci yarışı olan 2008 Petrol Ofisi Türkiye GrandPrix'si öncesinde Ferrari tutkunları ile buluştu. Buluşmada Ferrari'nin ürün gamına eklediği yeni modeli için kurulan uluslararası websitesinin de dünya lansmanı gerçekleştirildi.

Tüm zamanların en çok yarış kazanmış takımı olma unvanını korumaya devam eden Scuderia Ferrari pilotları Kimi Raikkonen ve Felipe Massa, Emozioni Ferrari İstanbul 2008 gecesinde Türkiye'deki Ferrari tutkunları ile buluştu. Buluşma, Türkiye'de TOFAŞ tarafından kurulan FerMas'ın ev sahipliğinde Beykoz'da Çubuklu 29'da gerçekleşti.

Türkiye'nin yanı sıra Avrupa'nın birçok ülkesinden Ferrari sahiplerinin de davet edildiği buluşmaya Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, Tofaş CEO'su Ali Pandır, Ferrari Spa Ticari Direktörü Dany Bahar ve FerMas Genel Müdürü Orhan Ülgür katıldı. Bu organizasyonun Koç Topluluğu için ayrı bir yeri ve önemi olduğunu kaydeden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, "Türkiye'nin tanıtımı açısından son derece önemli olan bu etkinliğin önümüzdeki yıllarda da devam etmesini diliyorum" dedi.

Mustafa V. Koç, daha sonra, Scuderia Ferrari Takımı'na şans dileyerek Ferrari pilotları Kimi Raikkonen ve Felipe Massa'ya hediyelerini takdim etti.

Bir kez daha Ferrari efsanesine İstanbul'da tanıklık edecek olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşadıklarını belirten Tofaş CEO'su Ali Pandır ise, "FerMas şirketimiz vasıtasıyla kurumsal distribütörlüğünü yaptığımız Ferrari'nin Formula 1'deki heyecanını paylaşıyor ve başarılarıyla gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Pilotların uğurlanmasının ardından, Ferrari Spa Ticari Direktörü Dany Bahar, Ferrari'nin yeni modeli için kurulan websitesinin dünya lansmanını Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç ile birlikte gerçekleştirdi. Bahar, daha sonra, modele ait özel video görüntülerini dünyada ilk kez Türkiye'deki Ferrari tutkunlarıyla paylaştı.

(CY-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title