Haberler

Schalke 04'te Domenico Tedesco Dönemi Sona Erdi

Güncelleme:

Almanya 1. Lig ekibi Schalke 04'te İtalyan teknik direktör Domenico Tedesco'nun görevine son verildi.

Schalke 04 Kulübü, 2017'den bu yana görev yapan 33 yaşındaki Tedesco ile yolların ayrıldığını ve takımın başına geçici teknik direktör olarak Huub Stevens'ın getirildiğini duyurdu.

MANCHESTER CİTY'YE 7-0 YENİLMİŞTİ

Tedesco yönetiminde Bundesliga'da 7 maçtır galip gelemeyen Schalke 04, 25 haftada topladığı 23 puanla 14. sırada yer aldı. Son olarak UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında İngiltere temsilcisi Manchester City ile deplasmanda karşılaşan Schalke 04, rakibine 7-0 yenilerek elendi.

Kaynak: AA / Spor

Bundesliga Almanya Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (2)

Can:

Tarihin en kolay grubundan çıkmayı başardı. Bu fatih terimin başarısızlığıdır

3
0
yanıtYanıtla
.:

ADAMI SİNAN GÜMÜŞE MAHKUM EDEN YÖNETİM UTANSIN

yanıt1
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title