Haberler

Sarıyer'de Hırsız Sanılan Esnaf Gence Linç Girişimi

Sarıyer'de Tartıştığı Kişilerce Dövülerek Mahalle Halkına Hırsız Diye Gösterilen Genç, Linç Edilmek İstendi. Olay Yerine Gelen Polis Ekipleri Genci Mahalle Sakinlerinin Elinden Güçlükle Aldı.

Sarıyer`de tartıştığı kişilerce dövülerek mahalle halkına hırsız diye gösterilen genç, linç edilmek istendi. Olay yerine gelen polis ekipleri genci mahalle sakinlerinin elinden güçlükle aldı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 03.00 sıralarında Sarıyer Armutlu Son Durak Mahallesi`nde meydana geldi. İddiaya göre, bir grup kimliği bilinmeyen bir kişiyi çıkan tartışma sonrasında dövmeye başladı. Grup, çevrelerinde toplanan mahalle sakinlerine de şahsın hırsız olduğunu söyledi. Bunun üzerine mahalle halkı da grupla birlikte şahsı dövmeye başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri öfkeli mahallelinin elinden şahsı güçlükle aldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsı Şişli Etfal Hastanesine kaldırdı. Şahsın esnaf olduğu ve kendisinden para isteyen kişilerle tartıştığı, sonrasında kişilerin şahsı dövdüğü ve mahalleliye hırsız diye de dövdürdüğü belirtildi.

Olay sonrasında mahallede geniş güvenlik önlemi alırken, çevik kuvvet ekipleri mahalleye sevkedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title