Haberler

Sarıçam'da Engelsiz Parklar Hizmete Girdi

Sarıçam Belediyesi'nin Başbakanlık Sosyal Destek Fonu'ndan (SODES) aldığı destekle gerçekleştirdiği dört mahalleye dört engelsiz park projesi tamamlandı.

Sarıçam Belediyesi'nin Başbakanlık Sosyal Destek Fonu'ndan (SODES) aldığı destekle gerçekleştirdiği dört mahalleye dört engelsiz park projesi tamamlandı.

Sarıçam Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, inşaatı tamamlanan parklar düzenlenen törenle hizmete girdi.

Törene katılan Vali Yardımcısı Halis Arslan, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci'nin sporu seven, sporcuya destek veren bir belediye başkanı olduğunu ifade ederek, "Bunun ispatı, SODES'le işbirliği yaparak dört mahalleye dört engelsiz park ve açık hava spor sahası yapmasıdır. Bu tesisleri ve parkları kullanın. Bunlar gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan koruyacak. Çocuklarınızın bedenen ve ruhen sağlıklı olması için ve dumansız hava sahası olan bu parkları sonuna kadar kullanın" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ise, 2009 yerel seçimleri öncesinde Sarıçamlılara verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirterek, "Kalkınma Bakanlığı ve Adana Valiliği'nin koordinatörlüğünde imzalanan protokol ile Yeşiltepe, Gültepe, Yavuz Sultan Selim ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerine dört adet engelsiz park yapımını gerçekleştirdik" diye konuştu.

Bu yıl yapılacak yeni protokol ile Baklalı, Suluca, Kürkçüler, Buruk ve İncirlik bölgesinde 5 park yapacaklarını ifade eden Zenbilci, ayrıca ilçedeki tüm sokakların asfaltlanması için ihale yapacaklarını kaydetti.

Yayıncı: Tevfik Işık - ADANA

Kaynak: AA / Yerel

Sarıçam Belediyesi Ahmet Zenbilci Halis Arslan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title