Haberler

Saray Kaymakamı Aydın Göreve Başladı

Van’ın Saray Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Halis Aydın görevine başladı.

Van'ın Saray Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Halis Aydın görevine başladı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Kars Vali Yardımcılığı'ndan aray Kaymakamı ve Saray Belediye Başkan Vekili görevine atanan Mehmet Halis Aydın göreve başladı. Göreve başlayan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Aydın, gelen tebrikleri kabul sonra kurum müdürleri ile toplantı yaparak ilçe hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Aydın'ın öz geçmişi;

1984 yılında Trabzon'da doğdu. İlk ve orta öğrenimi İstanbul'da tamamladı. 2007 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü birincilikle bitirdi. 2008 yılında Edirne Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. 2008-2011 yılları arasında sırasıyla İl Merkez Stajı, Kaymakam Refikliği Stajı, Denetim Stajı, Kaymakam Vekilliği Stajı, Yabancı Dil Kursu, Yurtdışı Stajı ve Kaymakamlık Kursunu başarı ile tamamladı. Yurtdışı Stajı esnasında İngiltere Portsmouth Üniversitesinde Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. 95. Dönem Kaymakamlık Kursunun ardından kura ile Konya Güneysınır Kaymakamlığına atandı. Sırasıyla Karaman Başyayla ve Kayseri Sarız İlçelerinde Kaymakamlık görevini yürüttü. 2015 yılı yaz kararnamesi ile Kars Vali Yardımcılığına ve 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesiyle Saray Kaymakamı ve Saray Belediye Başkan Vekili görevine atanan Mehmet Halis Aydın evli ve bir çocuk babasıdır. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Saray Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title