Haberler

Sao Paulo: Ac Mılanlı Futbolcunun Kız Kardeşi Kaçırıldı

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) Takımlarından Ac Milan'da Forma Giyen Brezilyalı Yıldız Futbolcu Ricardo Oliveira'nın Kız Kardeşi Kaçırıldı.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından AC Milan'da forma giyen Brezilyalı yıldız futbolcu Ricardo Oliveira'nın kız kardeşi kaçırıldı.

Brezilya'da sık sık gündeme gelen futbolcu ailelerinin kaçırılması olayına bir yenisi daha eklendi. Brezilya'nın Sao Paulo Kenti'nde yaşayan, AC Milan'ın golcüsü Ricardo Oliveira'nın kız kardeşi, 35 yaşındaki Maria de Lourdes da Silva Oliveira, kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldı. Maria de Lourdes da Silva Oliveira'nın yaptığı açıklamayla ortaya çıkan olayda, talihsiz kadının Sao Paulo'nun kuzeyindeki evlerinin önünde kocasının ve sekiz yaşındaki oğlunun gözleri önünde kaçırıldığı ifade edildi.

Brezilya'da son dönemlerde özellikle Brezilyalı futbolcuların anneleri kaçırılıyordu. 2004 ve 2005 yıllarında toplam 5 futbolcunun annesi fidye istemek için kaçırılmıştı. Brezilya'da en fazla ses getiren olay ise Brezilyalı yıldız Robinho'nun 2004 yılında, Santos'tan Real Madrid Takımı'na transfer olduktan sonra annesinin kaçırılması oldu. 41 gün rehin tutulan yıldız futbolcunun annesi, 55 bin euro fidye karşılığında serbest bırakılmıştı.

Brezilya'da son olarak, Plamerias Takımı'na yaklaşık 1 ay önce transfer olan Michael Anderson da Silva'nın kız kardeşi kaçırılmıştı. Ülkede son olarak ailesi fidyeciler tarafından kaçırılan futbolcular ise şunlar: "Grafite (Sao Paulo), Kleber (Santos), Rogerio (Fluminense), Marinho (Corinthians) ve Luis Fabiano (Sevilla)".

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title