Haberler

Şanlıurfa'da Olaylı Maç

Tff 2. Lig 5. Grup'ta Şanlıurfa Belediyespor ile İskenderun Demirçelikspor Arasında Oynanan Karşılaşma Sonrasında Olaylar Çıktı. Olaylarda Her İki Takım Futbolcuları Tekme-tokat Birbirine Girdi.

TFF 2. Lig 5. Grup'ta Şanlıurfa Belediyespor ile İskenderun Demirçelikspor arasında oynanan karşılaşma sonrasında olaylar çıktı. Olaylarda her iki takım futbolcuları tekme-tokat birbirine girdi.

Şanlıurfa Belediyespor'un 1-0 önde götürdüğü maçın uzatma dakikalarında İskenderun Demirçelikspor, Sinan Közen'in 90+2'de attığı golle beraberliği yakaladı. Golün ardından maçın hakemi, bitiş düdüğünü çaldı. Maçın bitiş düdüğüyle saha bir anda karıştı. İki takım futbolcuları arasında yaşanan gerginlik, kısa sürede kavgaya dönüştü. Tekme ve tokatların havada uçuştuğu kavgaya polis müdahale etti. Tarafları ayırmaya çalışan polis ekipleri ile her iki takım yöneticileri arasında da kısa süreli tartışma

yaşandı. Olayların yatışmasının ardından, konuk takım futbolcuları polis kordonunda otobüse bindi.

(MY-OÇ-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title