Haberler

    Samsung, Hindistan'da Galaxy A50'ler İçin Yeni Bir Fiyat Politikası Belirledi

    Samsung Galaxy A50, Hindistan'da 1.500 Rupi(131,48 TL) fiyat indirimi aldı. Artık 4GB RAM/64 GB depolama alanına sahip A50 modeli 18.490 Rupi (1.620 TL)'ye, 6 GB RAM'e sahip modeli ise 21.490 Rupi (1.833 TL)'ye mal olacak.

    Samsung, Galaxy A serisine giren A50 modeli akıllı telefonlarının fiyatını düşürdü. Fiyat 1.500 Rupi fiyat indirimi aldı. Hindistan için telefon şu an yeni fiyatıyla Flipkart, Amazon India veya şirketin resmi çevrimiçi sitesi üzerinden satın alınabiliyor.

    Samsung Galaxy A50, bu yıl Şubat ayında A30 ve A10 ile birlikte sahneye çıkmıştı. Cihaz'ın 64 GB depolama ve 4GB RAM'e sahip modeli 19.990 Rupi (1.752 TL)'den satışa çıkmıştı. Samsung, aynı telefonu ülkemizde 2849 TL'den satıyor. Bu indirim, yakın bir zamanda ülkemizde de bir indirim olacağının habercisi olabilir.

    Samsung Galaxy A50'nin Teknik Detayları

    Samsung Galaxy A50, %91.6 gövde/ekran oranına sahip 6.4 inçlik bir Süper AMOLED Infinity-U ekrana sahip. Panel full HD+ (1080x2340 piksel) görüntü sunuyor. Samsung'un Exynos 9610 çekirdeğinden güç alan A50, 6GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile destekleniyor ve 512 GB'a kadar microSD kart kullanabilmenize olanak sağlıyor.

    Galaxy A serisinin amiral gemisi modeli olan Galaxy A50, aynı zamanda ekran içi parmak izi tarayıcıya sahip. Galaxy A50, telefonun arkasında üçlü kamera modeli ile karşımıza çıkıyor. Bu üçlü kurulum, 25 megapiksellik birincil kamera, 5 megapiksellik ikincil derinlik sensörü ve ultra geniş lensli 8 megapiksellik sensörü içeriyor. Ön tarafında da 25 megapiksel sensöre sahip olan Galaxy A50, aynı zamanda Ultra Geniş, Yavaş Çekim gibi çekim modlarını da kullanıcılara sunuyor.

    Galaxy A50, USB Type-C portu ile 15W'lık hızlı şarjı destekleyen 4.000 mAh bir bataryaya sahip. Cihaz aynı zamanda en yeni Android versiyonu olan Android 9 Pie işletim sistemi ile birlikte geliyor. Telefon mavi, beyaz ve siyah rengi içeren 3 renk seçeneğiyle geliyor.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Samsung Galaxy Hindistan Samsung Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Bakmadan Geçme

    Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title