Haberler

Samsun: Türkiye 2. Lig A Kategorisi

Türkiye 2. Lig A Kategorisi'nde mücadele edecek Samsunspor'da yönetim, maraton ve kale arkası kombine bilet fiyatlarında indirime gitti.

Türkiye 2. Lig A Kategorisi'nde mücadele edecek Samsunspor'da yönetim, maraton ve kale arkası kombine bilet fiyatlarında indirime gitti.

Samsunspor Basın sözcüsü Cevat Öncü, yaptığı yazılı açıklamada, 2006-2007 sezonu için daha önce açıklanmış olan kombine bilet fiyatlarında gelen talepler doğrultusunda düzenleme yaptıklarını söyledi. VIP ve kapalı tribünün kombine bilet fiyatlarında değişiklik olmadığını vurgulayan Öncü, 60 YTL olan kale arkası kombine bilet fiyatını 50 YTL, 120 YTL olan maraton kombine bilet fiyatını ise 100 YTL'ye indirdiklerini ifade etti. Öncü, "Geçen sezon kombine sahiplerine ayrı koltukları talep etmeleri için 5 Ağustos'a kadar süre tanınmıştır. 5 Ağustos'a kadar müracaat etmeyen kişilerin koltukları 6 Ağustos'tan itibaren talep edilene satılacaktır. Kombine kart bedellerini Samsunspor kredi kartıyla ödeyecek olanlara 3 ay taksit yapılacaktır. 2. Lig A Kategorisi'nde şampiyonluk mücadelesi yapacak Samsunspor'u desteklemek ve heyecan düzeyi yüksek maçları izlemek üzere taraftarlarımızı kombine biletlerini erken almaya davet ediyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title