Haberler

Şampiyonlar Ligi Kuyruğu

Bursaspor-Valencia Şampiyonlar Ligi Maçının Biletlerinin Genel Satışına Başlandı.

Bilet satışına Yeşil-beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Bursa Atatürk Stadı gişelerinin önü, sabahın erken saatlerinden itibaren tarihi maça tanıklık etmek isteyen taraftarlarla doldu. Uzun kuyruklar oluşturan yeşil beyazlı takıma gönül verenler, biletlerin satışa çıktığı 4 gişede saatlerce bekledi. Taraftarlar sıradayken de tezahürat yapmayı da ihmal etmedi.

Dün akşam oynanan ve Yeşil beyazlı takımın 2-1 kazandığı Eskişehirspor maçının ardından eve gidip biraz dinlendiklerini, sabaha karşı da Valencia maçı biletleri için yeniden stada koştuklarını söylediler. Gece heyecandan uyuyamadıklarını, sabah saat 04.00 civarında bilet almak için gişelerin önüne geldiklerini belirten taraftarlar tarihe tanıklık etmek istediklerini belirtti. Taraftarlar, ""Bursaspor'u Valencia maçında yalnız bırakmayacağız. Tribünleri tamamen doldurup, Valencia'ya baskı oluşturacağız. Takımımız da sahadan galibiyetle ayrılacak. Buna yürekten inanıyoruz" dediler.

EMRE KOŞAK - BURSA / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title