Haberler

Rus Rehberlerin Tekne Turu Zehir Oldu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, katıldıkları tekne turunda içtikleri viskiden zehirlendikleri ileri sürülen 8 Rus turist rehberi, hastanelik oldu.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, katıldıkları tekne turunda içtikleri viskiden zehirlendikleri ileri sürülen 8 Rus turist rehberi, hastanelik oldu. Aynı teknedeki 4 Rus rehber tedbir amacıyla hastaneye çağrılarak, gerekli tahlil ve tetkikleri yapıldı.

Rus turist rehberleri Anha Zhanna Steklova, Alina Shangoreeva, Victoria Konyaeva, Albina Voskova, Kristina Yuzvuk, Yekaterinaburg Olga Khudoeleva, Anton Cepbethink, Ekaterina Malakhova, Anastasia Eremkiva, Elena Zubakova, Augill Azalyaeva, Victoria Nikolaevna dün saat 22. 30 sıralarında Gümbet Limanı'ndan, 'Orkan 5' adlı tekne ile denize açıldı. Gece boyunca mehtabı izleyen Rus rehberlere, teknede viski ikram edildi. Saat 04. 00'da sona eren gecenin sonunda Rus rehberler otellerine döndü. Ancak, baş dönmesi ve kusma şikayeti başlayan Rus rehberlerden 6'sı Bodrum Devlet, 1'i Üniversal Hospital ve 1'i de Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırıldı.

Alkol zehirlenmesi teşhisi konulan rehberler, tedaviye alındı. Tekne gezisine katılan diğer dört Rus rehber de tedbir amacıyla kaldıkları otelden alınıp, Bodrum Devlet Hastanesi'ne getirilerek, gerekli tahlil ve tetkikleri yapıldı.

Bodrum Devlet Hastanesi'ndeki 10 rehberden, durumu ağır olan 7'si bugün saat 18. 00 sıralarında Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Rehberlerin teknede ikram edilen ve kaçak olduğu ileri sürülen viskiden zehirlendikleri idida edildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, 'Orkan 5' isimli tekne hakkında Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından seferden men cezası verilip, tutanak tutuldu.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel, sezon öncesinde böyle bir olayın yaşanmasının üzücü olduğunu söyledi. Gökbel, "İnşallah bu olay, yetkililerin önlem alması ve sezon içinde böyle bir olayın bir daha yaşanmaması için uyarı olur" dedi. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title