Haberler

Galatasaray'ın Yeni Transferi Olacağı Konuşulan Radamel Falcao Kimdir?

Güncelleme:

"Galatasaray", "Monaco"nun ünlü forveti Radamel Falcao'yu transfer etmeyi düşünüyor. Dünyaca ünlü Falcao'nun transfer haberinin henüz yeni olduğu şu zamanlarda futbolseverler araştırmaya yapmaya başladı. Peki, Radamel Falcao kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

"Galatasaray"ın sezon arası transferler haberlerine bir yenisi daha eklendi. "Monaco"nun gol kralı Radamel Falcao ile anlaşma imzalamayı düşündükleri haberi taraftarları heyecanlandırdı. Birçok takımdan teklif alan Falcao, "Galatasaray" ile aynı masaya oturmak üzere. Peki, "Galatasaray"a transfer olacağı konuşulan Radamel Falcao kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir?

RADAMEL FALCAO KİMDİR?

10 Şubat 1986 tarihinde Kolombiya Santa Marta'da dünyaya gelen Radamel Falcao'nun, tam adı Radamel Falcao Garcia Zarate'dir. Babası eski futbolcu olan Falcao, 2003 yılında Kolombiya U17 ekibinde oynadığı sırada Arjantinli takım "River Plat"'nin kıskancına girdi.

Radamel Falcao Kimdir?

BİR GOL İLE GOL KRALLIĞINI KAÇIRDI

Ardından takımla sözleşme imzalayan Falcao, 2005-2006 sezonunda sahaya 11 kez çıktı ve 7 kere gol attı. Oynadığı son sezonda ise 32 maçta 13 kez karşı takımın ağlarını sarstı. 2009'da Portekizli "Porto"ya 3 milyon Euro karşılığında geçiş yaptı. "Porto"da oldukça verimli bir dönem geçiren futbolcu, attığı 25 golle Oscar Cardozo'ya karşı 1 gol farkla gol krallığını kaçırdı.

Radamel Falcao Kimdir?

BONSERVİS ÜCRETİNİ 40 MİLYONA KATLADI

2011-2012 sezonunda "Atletico Madrid"in kadrosuna dahil olan Falcao, burada Avrupa Lig Kupasını kazandı. Transfer ücretini tahmin edilenden daha fazla yükselterek 40 milyon Euro'ya çıkararak "Atletico Madrid"e transfer olan Falcao, aldığı paranın hakkını verdi ve 68 maçta 52 gol attı.

Radamel Falcao Kimdir?

UEFA LİGİ'NDE GOL KRALI OLDU

Avrupa Ligi'nde "Beşiktaş"a da gol atan futbolcu, 2 yıl üst üste farklı kulüplerde UEFA Avrupa Ligi Şampiyonluğuna şahit oldu. Falcao, attığı gollerle son UEFA Ligi'nde gol kralı ilan edildi. 2011-2012 UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı maçtan daha fazla gol skoru olan futbolcu, 2012 Süper Kupa maçında "Chelsea"ye 3 gol atarak takımına açık ara galibiyet kazandırdı.

Galatasaray'a Transferi Konuşulan Radamel Falcao Kimdir?

ARJANTİNLİ ŞARKICI İLE EVLENDİ

2013 yılında bonservis ücretini önceki takımından 20 milyon daha fazla arttırarak 60 milyon Euro'ya Monaco'ya transfer oldu. 2014 yılında ise "Manschester United"a kiralanan Falcao, bir sene sonra "Chelsea"ya kiralandı. Falcao, 2016'da takımı "Monaco"ya geri döndü. 2007'de Arjantinli şarkıcı Lorelei Taron ile dünyaevine giren Falcao, Dominique Garcia Taron adında bir kız babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler!
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title