Haberler

    QuakeCon, Bu Sene COVID-19 Nedeniyle Düzenlenmeyecek

    Uzun bir zamandır COVID-19 salgını ve dünya genelindeki sektörlere olan etkilerini konuşuyoruz. Muhtemelen bir süre daha konuşmaya devam edeceğiz.

    Uzun bir zamandır COVID-19 salgını ve dünya genelindeki sektörlere olan etkilerini konuşuyoruz. Muhtemelen bir süre daha konuşmaya devam edeceğiz. Elbette salgının sona ermesi hepimizin yürekten dileği ama mevcut durum bu ve oyun dünyasındaki etkileri genişlemeye devam ediyor. Dün bir açıklama yapan Bethesda Softworks, bu yılın QuakeCon 2020 etkinliğinin iptal edildiğini duyurdu.

    1996 yılından bu yana her sene ZeniMax Media tarafından organize edilen QuakeCon, dünya genelindeki binlerce oyuncunun ortak buluşma etkinliklerinden bir tanesi oluyor. Rekabete dayalı turnuvanın da düzenlendiği QuakeCon, bu sene 6 - 9 Ağustos 2020 tarihleri arasındaki yirmi beşinci ayağıyla yoluna devam edecekti.

    QuakeCon Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Bethesda Softworks, bu seneki etkinliğin COVID-19 salgınıyla ilgili olarak duyulan endişe nedeniyle iptal edildiğini duyurdu.

    "Geçtiğimiz haftalarda, bilhassa etkinliğin yirmi beşinci yılı olması göz önünde bulundurulduğunda, bu yıl QuakeCon'u nasıl devam ettirebileceğimizi tartışarak çok fazla zaman geçirdik. Ancak, lojistik zorluklar ve COVID-19 salgını sebebiyle mevcut durumda karşı karşıya olduğumuz belirsizlikler ile bu yılın QuakeCon'unu iptal etmek gibi zor bir karar verdik. Çalışanlarımızın, gönüllülerimizin, acentelerimizin, sponsorlarımızın ve oyuncularımızın sağlığı ve güvenliği her daim en yüksek önceliğimiz olacak ve bu süreçte bir araya gelmek yapmamız gereken son şey iken bir araya gelmeyi konuşmak doğru hissettirmedi." yorumunda bulundu Bethesda Softworks ve devam etti. "Salgının bu Ağustos ayındaki durumunun ne olacağını bilmiyor olsak da QuakeCon'un başarılı olması için ortaklar, acenteler, gönüllüler ve diğerleri ile tam bir çalışma gerçekleştirmenin mümkün olmayacağını biliyoruz."

    An update on QuakeCon 2020: pic.twitter.com/1FYUauI7PY

    — QuakeCon (@QuakeCon) March 31, 2020

    Bizleri heyecanlandıran etkinliklerin ve fuarların dünyayı saran salgın nedeniyle iptal ediliyor olmalarını görmek elbette çok üzücü bir durum ama insanların hayatları her şeyden önemli ve Amerika menşeli yayıncının da bu bağlamda hareket ettiğini görmek takdir edilesi.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

    Bakmadan Geçme

    Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir?
    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title