Haberler

Potada Adres Değişti

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımının Cumartesi günü konuk edeceği İzmir Büyükşehir Belediyespor maçı saat 15.00'de Çok Amaçlı Spor Salonu'nda başlayacak.

Türkiye Erkekler Basketbol 2'inci Ligi'nde B Grubunda mücadele veren ve 32 puanla zirvede bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Spor Erkek Basketbol Takımı, Cumartesi günü saat 15.00' de kendi evinde İzmir Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. İki takım arasında oynanacak olan maç Atatürk Spor Salonu'ndan Çok Amaçlı Spor Salonuna alınırken, Dev Adamlarımızda hazırlıklarda ise sona doğru gelindi.

Recai'nin Hafif Sakatlığı Bulunuyor

Geçtiğimiz hafta deplasmanda karşılaştığı maçta Mamak Belediye Yeni Mamak Spor'u 74-63 mağlup etmeyi başaran temsilcimiz hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Çabukluk kuvvet çalışmasının ardından teknik ve taktik çalışması ile günü tamamlayan Yeşil Beyazlı ekipte Recai'nin ise hafif sakatlığı sürüyor. Recai'nin Cumartesi günü oynanacak olan İzmir Büyükşehir Belediyespor maçında ise forma giyme ihtimalinin yüksek olduğu açıklandı.

Cabadak, " Rakibimizin Sıralamadaki Yeri Aldatmasın"

Manisa Büyükşehir Belediye Spor Basketbol Takımı antrenörü Ceyhun Cabadak, Cumartesi günü Çok Amaçlı Spor Salonu'nda konuk edecekleri İzmir Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde yaptığı açıklamada, " Hazırlıklarımızda sona doğru geldi. Rakibimizin sıralamadaki yeri kimseyi aldatmasın. Daha önceki maçlarda olduğu gibi disiplini elden bırakmadan mücadele edeceğiz. Tecrübeli ve genç basketbolculardan oluşan bir takıma karşı oynayacağız. Takımımızda Recai'nin hafif sakatlığı bulunuyor ancak büyük bir ihtimalle Cumartesi günü forma giyecek. Kalan maçlarımızı aynı ciddiyetle, rakip ayırımı yapmadan oynayacağız. Tüm basketbol severleri Cumartesi günü Çok Amaçlı Spor Salonuna bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İzmir Büyükşehir Belediyespor Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title