Haberler

TBMM Başkanı Binali Yıldırım Açıklaması

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Meclis Başkanı seçimi sonrasında, başta AK Parti Grubu olmak üzere desteğini açıkça ifade eden MHP Grubu'na da teşekkür etti.

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Meclis Başkanı seçimi sonrasında, başta AK Parti Grubu olmak üzere desteğini açıkça ifade eden MHP Grubu'na da teşekkür etti.

Yıldırım, TBMM Genel Kurulundaki oylama sonrasında parti gruplarının genel başkan ve temsilcileri ile tokalaştı.

Salondan ayrıldıktan sonra Şeref Holü'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Binali Yıldırım, milletvekillerinin desteği ile 27'nci Dönem'in Meclis Başkanı seçildiğini söyledi.

Desteklerinden dolayı tüm milletvekillerine teşekkürlerini ileten Yıldırım, "Başta AK Parti Grubu olmak üzere desteğini açıkça ifade eden ve aday göstermeyen MHP Grubu'na da teşekkür ederim. Yeni dönemin milletimiz için Meclis faaliyetlerimiz için hayırlı uğurlu olmasını Mevlam'dan niyaz ediyorum." dedi.

TBMM Başkanı Yıldırım, bir gazetecinin tutuklu milletvekili sorununun bulunduğunu, bu konuyla ilgili herhangi bir girişimde bulunup bulunmayacağı sorusuna ise "Şu an ilk defa bismillah dedik. Meclisin tüm meseleleri, ülkenin bütün meseleleri bizim meselemizdir. Bu konular üzerinde önümüzdeki günlerde çalışmaya devam edeceğiz." yanıtını verdi.

Kaynak: AA / Politika

Binali Yıldırım Meclis Başkanı Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title