Haberler

Recep Akdağ Iğdır'da

Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum milletvekili adayı Prof. Dr. Recep Akdağ, partisinin seçim çalışmalarına katılmak için Iğdır’a geldi.

Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum milletvekili adayı Prof. Dr. Recep Akdağ, partisinin seçim çalışmalarına katılmak için Iğdır'a geldi.

Kars'tan karayoluyla Iğdır'a gelen Recep Akdağ'ı AK Parti Iğdır İl Başkanı Ahmet Tutulmaz, AK Parti Iğdır milletvekili adayları Nurettin Aras ve Av. Mustafa Buluş karşıladı. Zübeyde Hanım Bulvarı üzerinde bulunan partisinin seçim bürosunu ziyaret eden Akdağ, burada partilere seslendi.

Akdağ, "Hep birlikte 1 Kasım'a giderken; güvenli bir Türkiye için, kardeşliğimizi daha da kuvvetlendireceğimiz, terörü de bitireceğimiz bir ülke için inşallah birlikte gayret edeceğiz" dedi. Bugünün Muharrem ayının birinci günü olduğuna dikkat çeken Akdağ, "Bütün Müslümanların, hepimizin kederlendiği günlerdir bugünler. Biliyorsunuz efendimizin mübarek torunları Hz. Hüseyin (sav) ve yanındaki yarenleri yaptıkları bir yolculuk sonunda 10 Muharrem'de Kerbela'da şehit edildiler. Cenab-ı Allah onlara rahmet eylesin. Başta Hz. Hüseyin Efendimiz olmak üzere o büyüklerin şefaatine bizleri de nail eylesin. Bu vesile ile sizlerden ricam, Iğdır'da partimiz müzik çaldırmıyor, bu konuşmalarımızda alkış da tutmamanızdır. Bu nedenle hüsranı hepimiz ruhumuzda hissediyoruz. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin" diye konuştu.

Buradan geçtiği Merkez Camisi'nde namaz kılan Akdağ, daha sonra STK temsilcileri ile muhtarlarla bir araya geldi. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti Erzurum Iğdır Akdağ Politika Güncel Haberler

title