Haberler

Muş'ta Kentsel Projeler

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, projelerle kentte önemli hizmetler gerçekleştireceklerini belirtti.

AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, projelerle kentte önemli hizmetler gerçekleştireceklerini belirtti.

Şimşek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Muş Ovası'nın birinci kısmının sulama ve sahaya açılması için başlatılan proje kapsamında il merkezi, 2 ilçe, 10 belde ve 39 köy ile üniversite kampüs alanının içme suyuna kavuşacağını söyledi.

İkinci projeyle Batman ve Muş arasındaki bağlantıyı sağlayacaklarını ifade eden Şimşek, Alparslan 2 Barajı'ndan su temin edilmesine yönelik projenin de hizmete gireceğini anlattı.

Şimşek, hükümetin üç proje için kaynak ayırdığını belirterek, şunları aktardı:

"Büyük bir ülkeyiz. Eksikliklerimiz tabiki var ve bunların farkındayız. Ülkemize iyilik değil, hizmet ediyoruz. Yorulmadan ve bıkmadan hizmet etmeye devam edeceğiz. Başbakanımızın talimatlarıyla Muş'a tahsis edilen 3 milyon liralık kaynak da köylerde kullanılacak. Bu kaynağın Köylere Hizmet Götürme Birliği ve oradan da muhtarlarımızın da bilgisiyle eksikliklere harcanmasını ön gördük. Kısa sürede bu konuda para geldiğinde hizmetler için aktarımı yapılacaktır. Ayrıca ilimizde şeker pancarının kotası kalktı ve şimdi yeni bir tütün yasası düzenleniyor. Tütün de artık serbest olacak. Hizmetler geliyor ve gelmeye de devam edecektir."

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Emin Şimşek AK Parti Batman Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title