Haberler

Muğla'da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 şüpheli tutuklandı

Güncelleme:

Muğla'nın Datça ilçesinde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Operasyonda 33 düzensiz göçmen de yakalandı.

Muğla'nın Datça ilçesinde jandarma ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığına yönelik düzenlenen operasyon çerçevesinde gözaltına alınan 4 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Datça İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Datça-Kızılbük Domuz Çukuru mevkiinde yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 33 düzensiz göçmen ile organizatör olduğu iddia edilen 4 şüpheli şahsı düzenlenen operasyon ile yakaladı. Operasyonda; bot, motor ve çeşitli malzemeler de ele geçirildi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3'ü çıkartıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yakalanan düzensiz göçmenler ise işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Jandarma Göçmen Muğla Datça Operasyon Jandarma Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title