Haberler

Mardin'de Filistin'e Destek İçin Araç Konvoylu Eylem

Güncelleme:

Mardin'in Artuklu ilçesinin kırsal mahallelerinde Filistin'e destek olmak için araç konvoylu eylem yapıldı; İsrail aleyhine sloganlar atıldı.

MARDİN'in Artuklu ilçesinin kırsal mahallelerinde Filistin'e destek olmak için araç konvoylu eylem yapıldı; İsrail aleyhine sloganlar atıldı.

Kırsal Kumlu Mahallesi'nde Peygamber Sevdalıları Vakfı'nca Filistinlilere destek için araç konvoylu eylem düzenlendi. Buradan başlayan konvoy, kırsal Yaylı, Çatak, Çalışlı, Ortaköy, Göllü, Gökçe, Eskin, Ekinlik ve Boztepe mahallelerinde de devam etti. Konvoya katılanlar, Türkiye ve Filistin bayrakları taşıyıp, sloganlar atarak İsrail'i kınadı.

'ZAFER, İNANANLARINDIR'

Kumlu Mahallesi Merkez Camisi İmam Hatibi Abdurrahim Mecit, Mescid-i Aksa, Müslümanların kutsallarından en önemlisidir. Bugün Mescid-i Aksa, Siyonistler tarafından işgal edilmiştir. Gazze'ye bombalar yağıyor, kadın ve çocuklar başta olmak üzere binlerce sivil yaşamını yitiriyor. Müslümanlar olarak elimiz yetişmiyor olabilir, gidemiyor olabiliriz ancak Mescid-i Aksa'yı, Kudüs'ü ve Gazze'yi asla yalnız bırakmamalıyız, bırakmayacağız. Maddi desteğimizle, dualarımızla onların yanında yer almaya çalışalım. Bu zulüm neticesinde, İsrail ve destekçileri, bütün insanlık aleminin zihninde, kalbinde ve gözünde ölmüştür. İnşallah iktidarlarının ölümünü de Rabbi'm bütün insanlığa gösterecektir. Zafer, inananlarındır dedi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Filistin Artuklu Mardin İsrail Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title