Haberler

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan yetkilileriyle görüştü

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ve Milli Meclis Başkanı Sahibe Gafarova ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşmelerde Azerbaycan-Türkiye ilişkilerinin genişletilmesi konuları ele alındı.

- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Azerbaycan Başbakanı Asadov ve Milli Meclis Başkanı Gafarova ile görüştü

BAKÜ - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ve Milli Meclis Başkanı Sahibe Gafarova ile görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Azerbaycan'daki temaslarını sürdürüyor. Yılmaz, başkent Bakü'deki temasları çerçevesinde Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ile bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşmede tarım, insani yardım, eğitim, turizm ve diğer ilgili alanlarda Azerbaycan- Türkiye ilişkilerinin genişletilmesine ilişkin konuların ele alındığı kaydedildi.

Görüşmenin ardından Azerbaycan Milli Meclis'ine geçen yılmaz burada Milli Meclis Başkanı Sahibe Gafarova ile bir araya geldi. Yılmaz, Milli Meclis Genel Kurul salonunu gezerek Gafarova'dan bilgi aldı. Daha sonra toplantı salonuna geçen Yılmaz ve Gafarova heyetlerin katılımıyla görüşme gerçekleştirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Meclis Başkanı Azerbaycan Türkiye Diplomasi Uluslararası İlişkiler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title