Haberler

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu: "Cumhurbaşkanlığı seçimi, bu milletin tarihi, milli iradenin geleceği adına önemli dönüm noktasıdır"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, cumhurbaşkanlığı seçiminin milletin tarihi ve milli iradenin geleceği adına önemli dönüm noktası olduğunu söyledi.

Müezzinoğlu, partisinin Uzunköprü İlçe Başkanlığınca Adalet Meydanı'nda düzenlenen iftar programının ardından yaptığı konuşmada, milletin iradesinin sandıkta kazanacağını anlattı.

Müezzinoğlu, 30 Mart'ta milletin iradesiyle seçim yapıldığını anımsatarak, belediye başkanları, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleri ile muhtarların milletin iradesiyle seçildiğini ifade etti.

Milletin memnun olduğu sürece seçmeye devam edeceğini, aksi halde değişim yapılacağını vurgulayan Müezzinoğlu, şunları dile getirdi:

"Şimdi cumhurbaşkanlığında da aynı dönüşümü yaşıyoruz. İlk defa millet yani cumhur, başkanını seçecek. İnşallah cumhurbaşkanını 2013 vizyonuna, onu götürecek anlayışla, vicdanının, kalbinin senini dinleyerek, aklını kullanarak, ülkenin geleceğini ve vizyonunu düşünerek, 'reisim şu olmalıdır' diyerek sandığa gidecek. Bu milletin 50 milyon küsur seçmeni reisini seçecek. Cumhurbaşkanlığı seçimi bu milletin tarihi, milli iradenin geleceği adına önemli dönüm noktasıdır. Bu süreçlerde ne olur birbirimizi dışlamadan, kırmadan, incitmeden, boş siyasi çekişmelere ülkenin geleceğini ve kaderini mahkum etmeden, milletin, ülkenin, gençlerin ve gelecek nesillerimizin geleceği, Türkiyemizin gelecekte olması gereken yer neresidir, bu milleti, bu cumhuru hangi cumhurbaşkanı oraya taşır... Herkes elini vicdanına koyarak seçecek ama şu tarihi nokta olacak ki 10 Ağustos akşamı veya 11 Ağustos sabahı, Türkiye farklı sabaha uyanacak.

Bu millet, 'milli iradenin hak ve hukuku ellerimle tecelli oldu' diyecek."

Köydeki Ahmet Amca, mahalledeki Ayşe Teyze'nin de cumhurbaşkanlığına katkısının olduğunu bileceğini belirten Müezzinoğlu, daha sonra vatandaşların istek ve sıkıntılarını dinledi.

Öte yandan, hayırsever iş adamı Orhan Çetin, yaptırdığı Anadolu Lisesinin Fen Lisesine dönüştürülmesine katkı sağlayan Müezzinoğlu'na plaket takdim etti.

İftara Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen, AK Parti İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz ve vatandaşlar katıldı. - Edirne

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Müezzinoğlu Uzunköprü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title