Haberler

Bilecik'te gerginlik

­­ Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, bir grup MHP'li gencin çıkardığı taşkınlık, emniyet güçleri ve ilçe başkanı tarafından önlendi.

­­ Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, bir grup MHP'li gencin çıkardığı taşkınlık, emniyet güçleri ve ilçe başkanı tarafından önlendi.

Kent merkezinde AK Parti adayı Fatih Bakıcı'nın, resmi olmayan sonuçlara göre belediye başkan olduğunun açıklanmasının ardından gerçekleştirilen yürüyüş sırasında, Kasımpaşa Mahallesi Cemalettin Köklü Parkı önünde bir grup MHP'li genç, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhinde slogan attı.

Bozkurt işareti yaparak, AK Partililere tepki gösteren MHP'liler, bu sırada AK Parti bayrağını yakmaya teşebbüs etti.

Güvenlik güçlerinin ve MHP Bozüyük İlçe Başkanı Murat Köftecioğlu ile bazı partililerin müdahalesi ve sağduyu çağrısıyla, grup dağıldı.

Olayların sakinleşmesinin ardından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingte, AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, "Türkiye'de bir kahraman varsa o da Recep Tayyip Erdoğan'dır" diyerek, partililere teşekkür etti.

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Bozüyük Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title