Haberler

Başbakan Davutoğlu: "Abd'deki 3 Kardeşimiz Adına Dünyanın Her Yerinde Konuşacağız"

AK Parti Sivas İl Kongresi’nde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, ABD’de 3 Müslüman gencin hunharca öldürüldüğünü belirterek, “ABD’deki 3 kardeşimiz adına dünyanın her yerinde konuşacağız” dedi.

AK Parti Sivas İl Kongresi'nde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, ABD'de 3 Müslüman gencin hunharca öldürüldüğünü belirterek, "ABD'deki 3 kardeşimiz adına dünyanın her yerinde konuşacağız" dedi.

Başbakan Davutoğlu, AK Parti Sivas İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Dünyada adalet mücadelesi verirken hiç susmadık. ABD'de 3 şehidimiz oldu. Katil bir ırkçı 3 Müslüman'ı katletti. Barbarca, hunharca şehit etti. Onların karşısında bütün dünya sustu. Ama Allah şahit ki, Uğur Işılak'ın söylediği gibi; 'Eğer susarsak zulüm karşısında Hz. Adem bize hakkını helal etmesin, Hz. Hamza ve bütün ulu erenler hakkını helal etmesin.' Susmayacağız. Selahaddin Eyyubi'nin bayrağını biz taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

"KILIÇDAROĞLU SENİN YÜREĞİNDE VİCDAN OLSAYDI SURİYELİLERE YABANCI MUAMELESİ YAPMAZDIN"

Davutoğlu, açıklamalarına şöyle devam etti: "Kılıçdaroğlu diyor ki, Kobani nerede diye sordular bilemiyor. Kılıçdaroğlu senin ideolojik adaşın ve kardeşin, milletvekillerinin elini sıktığı Esed orada insanları katlederken susuyordun. Oradan kardeşlerimiz gelirken Kılıçdaroğlu sınırları kapatıp geri göndermemizi söylüyordu. Milyonlarca Suriyeli masumu Esed'in zulmüne terk etmekti. Kılıçdaroğlu senin yüreğinde vicdan olsaydı Suriyeli kardeşlerimize yabancı muamelesi yapmazdın. ABD'deki 3 kardeşimiz adına dünyanın her yerinde konuşacağız. Dünyanın her yerinde İslamofobi'ye karşı en yüksek gür seda Türkiye Cumhuriyeti'nin sedası olacaktır. İşte milli birliği, beraberliği tahkim edeceğiz. Özgürlükleri koruyacağız. Dünyaya adalet verme mücadelemiz, siyasetimizin şiarıdır. Siyasetimizin bir şiarı daha var. İmar ve inşaattır. Türkiye'yi 12 yılda nereden nereye getirdik. Bizim Türkiye'nin izzetini koruyan, 12 yıllık iktidarımızdan sonra hep beraber 2023'e yürüyoruz. G-20 dönem başkanlığında Türkiye dünyanın ekonomik geleceğine yön veriyor. İnşallah 25 bin kişilik stadyum gelecek Eylül ayında hizmete girecek." - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Amerika Birleşik Devletleri Ahmet Davutoğlu Ak Parti Sivas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
title