Haberler

AK Parti'den Türkiye'deki Belediyelerin Çoğunluğu

Güncelleme:

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Türkiye'de yer alan bin 392 belediyeden 810'unun AK Parti'de olduğunu söyledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz: "Bin 392 belediyenin 810 tanesini AK Parti yönetiyor"

KIRŞEHİR - AK Parti Kırşehir teşkilatını ziyaret eden AK Parti Yerel Yönetimler Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ; Türkiye'de yer alan bin 392 belediyenin 810 tanesinin AK Parti de olduğunu söyledi.

Kırşehir AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal'dan çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra partisinin yönetici, belediye başkanı ve ilçe başkanlarıyla toplantı düzenleyen Yusuf Ziya Yılmaz burada yaptığı konuşmasında; "Türkiye'de bin 392 belediye var. Bu belediyelerin 810 tanesinin AK Parti tarafından yönetiliyor. 231 belediye de MHP tarafından yönetiliyor. Cumhur İttifakı bin 41 belediye yönetiyor. 30 büyükşehrin 15'i bizde, 51 il belediyesinin 25'i bizde, 922 ilçenin 545'i bizde. Yani AK Partili belediyeler tarafından yönetiliyor. Bu büyük bir teveccüh. 2024 seçimlerinde bu rakam daha da büyüyecek" dedi.

"Muhalefetle farkımız, onlar ideolojik bakıyor biz insan odaklı"

Kırşehir'de muhalefetle kendileri arasındaki farkı da açıklayan Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz açıklamasını şöyle sürdürdü;

"Onlar ideolojik amaçlarını iktidar kılmak istiyor. İdeolojik amaçları iktidar olduğu takdirde makamlarla birlikte kimlik ve kişilik bulurlar. Biz ise makam elde etmek için değil, hizmet fırsatı yakalamak için siyaset yaparız .Kul duası ile Allah'ın rızasını alacağımıza inanan bir siyasi hareketiz. En önemli farklarımızdan bir tanesi budur."

Teşkilat yöneticisini karşılayan ve 'yorulmadan' çalışma sürdürdüklerini anlatan Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal ise; "Yola zor dönemde denk geldim. Teşkilatlarımız mahcup olmadı. İnançla ve kararlılıkla 2024'de CHP'de olan belediyeyi AK Parti belediyeciliği ile yeniden tanıştıracağız" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yusuf Ziya Yılmaz AK Parti Türkiye Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title