Haberler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Açıklaması

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Doğruyu da yanlışı da kadının üzerinden değiştirmek mümkün" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Doğruyu da yanlışı da kadının üzerinden değiştirmek mümkün" dedi.

Aysha Yaşam ve Stil Dergisi'nin Adile Sultan Sarayı'nda düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, sahip olunan kültürün korunması ve geleceğe taşınması gerektiğini söyledi. İhtiyaç duyulan şeyin eğitilmiş bilinçli bir toplum oluşturmak olduğunu belirten Bakan Şahin, bununda bilinçli ve eğitimli bir kadından geçtiğini kaydetti. Eğitilmiş bilinçli bir topluma ihtiyaç olduğunu belirten Şahin, "Bu da bilinçli ve eğitilmiş bir kadından geçiyor. Doğruyu da yanlışı da kadının üzerinden değiştirmek mümkün" diye konuştu.

Zıtlıklarla dolu bir dünyada yaşanıldığını söyleyen Şahin, "Bir taraftan temiz su bulamadan ve 5 yaşına gelemeden ölen milyonlarca çocuk, çatışma savaş gözyaşı, bir taraftan da bir israf ekonomisi ve tüketim toplumu. Huzur ve barışı bulabilmemizin yolu, yine israfın haram olduğunu, değerler dünyamızda bilinçli tüketimin ne kadar önemli olduğunu ve bize ait farklılıkların bir zenginlik olduğunu göstermek durumundayız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Şahin'e plaket ve Kur'an-ı Kerim hediye edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fatma Şahin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title