Haberler

2014 Yerel Seçim Sonuçları

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Konya'nın merkez Karatay ilçesinde, belediye başkanlığını, adayları Mehmet Hançerli'nin kazandığını bildirdi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Konya'nın merkez Karatay ilçesinde, belediye başkanlığını, adayları Mehmet Hançerli'nin kazandığını açıkladı.

Genç yaptığı açıklamada, Karatay'da adayları Mehmet Hançerli'nin şu anda aldığı oy oranının yüzde 77 olduğunu söyledi.

Bu rakamın sandıklar açıldıkça daha da artacağını düşündüklerini ifade eden Genç, ellerindeki verilere göre Hançerli'nin kazandığını dile getirdi.

Mehmet Hançerli'nin öz geçmişi

1960 yılında Konya'da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Konya'da tamamladı. 1982'de Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Bölümü'nden mezun oldu. 1989-2000 yıllarında, Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaptı. 2000-2003 tarihlerinde Konya Büyükşehir Belediyesi'nde Fen İşleri Daire Başkanı olarak çalıştı. 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde Karatay Belediye Başkanı seçildi. 29 Mart 2009'da 2. kez Karatay Belediye Başkanlığı görevine geldi. Evli ve 3 çocuk babası. - Konya

Kaynak: AA / Politika

Mehmet Hançerli Mehmet Genç Karatay Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title